Sariel

29.11.2010 13:39

Je mu 30 let.

Veronika si ho zprvu pojmenovala jako pana Neznámého.

Má zvláštní stříbřitošedé oči, které Veronice mnohdy připomínají tekuté stříbro.

Je členem Bratrstva pravdy. Jeho minulost je však opředena rouškou tajemství. Na Melhoku byl přijat až v sedmnácti letech, než v obvyklých deseti.

Kvůli jeho schopnostem přežit v jakémkoliv prostředí, sebeobrany, umění klamat všechny a všechno byl vybrán do skupiny mužů, kteří se specializovali na nanejvýš nebezpečné akce. Jeho nadání bratři náležitě vylepšili a naučili ho dalším věcem nutným k přežití. Díky tomu se stal jedním z nejzkušenějších a nejschopnějších bratrů na Melhoce. Byl posílán na tajné mise s důležitým posláním a nikdy nezklamal.

Pro své výjimečné schopnosti je Radou starších pověřen tajným úkolem – hlídání Veroniky během noci. Do jejího pokoje se nepozorovaně dostává tajnou chodbou ústící za gobelínem visícím vedle krbu. Richard ani Sebastian o jeho úkolu nevědí.

Na Melhoce nemá přátele, většina lidí mu totiž nevěří i přesto, co už vše pro Bratrstvo dokázal.  Jistě za to mohl i fakt, že se je sám nesnaží nalézt. Vyhovuje mu samota. Proto je ideálním špehem a zvědem, neváže ho k nikomu žádné pouto.